Okulumuz Tarihçesi

Tarihçe

Ehda Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Kerime Hatun Anadolu Kız Lisesi 25 yıldır eğitim ve öğretim faaliyetleri ile Sakarya'nın ilk ve tek özel kız lisesidir.

Sakarya'nın başarılı ve güvenilir bir okulu olan Özel Kerime Hatun Anadolu Kız lisesi sahip olduğu tecrübe ve inançla geleceğe göndereceği mektuplarda, bilgiyi hikmetle yoğuran cümleler kurmayı hedefliyor.

1 995 yılından itibaren sahip olduğu inancı ve değerlerini korumasını bilen , zamanın getirdiği ihtiyaçlara cevap verebilen yeni ve yerli eğitimin önde isimleridir.

Özel Kerime Hatun Anadolu Kız Lisesi, insanı insanlıkla buluşturan öğretmenleri ile öğrencilerini sadakatle bağlanacağı erdemlerin peşinde koşmak üzere yetiştirir. Öğrencilerinin vefalı bireyler olmaları ve bütün gücünü sağına ve soluna bakmadan insanlığa hizmete dönüştürebilmelerini arzulamaktadır.

Huzurlu ve sakin bir ikliminde eğitimini ve sosyal faaliyetlerini sürdüren öğrenciler, okulumuzda kazandıkları bu meziyetleri ile hayatlarının her aşamasında birer münevver olacaklarıdır.