YGS-LYS hazırlıkta yılların tecrübesiyle öğrencilerimiz yoğrulur,
12. sınıf öğrencileri, "eğitim ve öğretim yılının başında, ortasında ve sonunda" hızlandırma(konu tekrar kursları) programına alınır.
12. sınıf öğrencileri, yıl içerisinde müfredat harici YGS-LYS dersleri görür.
12. sınıf öğrencileri, hafta sonu ders taviyesi kurslarına katılır, deneme sınavı olur.
Ayrıca 12. sınıf öğrencilerimize YGS ve LYS sınavı öncesinde 15 gün boyunca her gün deneme sınavı yapılır, sonuçlar okunur. Bu sınavlardan en az bir tanesi Sakarya Üniversiyesi yerleşkesinde gerçekleştirilir. Öğrencilerimizin gerçek sınav heyecanını öncesinde atması hedeflenir.
12. Sınıf öğrencilerimizin herbiri danışman öğretmenler tarafından takip edilir, gelişmeler ailelerle paylaşılır.
11. sınıftaki öğrenciler yıl içerisinde ders müredatının yanında YGS takviye derslerini mutlaka alır.Hafta sonu ders takviyesi kurslarına katılır.
9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz, müfredat programlarının yanında hafta sonları "soru çözme- konu pekiştirme" derslerine katılır.
Hafta içi veya hafta sonu randevu sistemine dayalı olarak" öğretmenleriyle birebir çalışma imkanına" sahip olan öğrenciler bu etütlerimizle eksik konularını tamamlar, baş başa sorularını çözer.
Bütün sınıflarımızda her dersten konu bitiminden sonra konu pekiştirme testleri uygulanır.